O nama

Nakon više od decenije iskustva, učenja i usavršavanja u raznim sferama tehnike i tehnologije, odlučili smo da objedinimo sve u jednu celinu. Osnovali smo kompaniju "SUBNETIK", koja je posvećena stvaranju najkvalitetnijih i najpouzdanijih sigurnih i održivih rešenja svojim klijentima. Naša primarna delatnost bazirana je na razvoju, projektovanju i izradi sigurnosnih, komunikacionih, multimedijalnih sistema, automatizaciji objekata i postrojenja.

Od porodične kuće do velikih poslovnih objekata i industrijskih postrojenja stvaramo pametna, sigurna i stabilna okruženja koja čuvaju energiju, vreme i novac  pružajući vam  uz to komfor i zadovoljstvo u odmoru i radu.

Verujemo da sticanje novih veština i usavršavanje kroz konstantnu obuku,  istraživanje i praćenje trendova podstiče naš razvoj  i oblikuje nas kao ljudska bića i profesionalce u svom poslu. U ovako dinamičnoj industriji, u kojoj se svakodnevno rađaju i prihvataju novi trendovi i tehnologije, uvek pokušavamo da budemo ispred drugih i ponudimo nešto novo i inovativno.

Kombinacijom našeg iskustva, tehnologije, rešenja i Vaših želja i potreba, nadamo se da ćemo uspeti da prevaziđemo i vaša očekivanja.