BEZBEDNOST ZA VAŠU KUĆU I POSLOVNI PROSTOR

Alarmi su važna komponenta za zaštitu vaše kuće, poslovnog prostora i imovine. Namena alarmnih sistema je detekcija upada u štićeni prostor, uzbunjivanje dojava monitoring centru. Alarmnim sistemima se štiti kako unutrašniost objekata tako i spoljašnji prostor - perimetar oko objekta, kako bi se u pravom trenutku otkrio upad u štićeni prostor i zaštitila imovina koja se čuva. S' obzirom na vrstu objekta i stepen ugroženosti, određuju se i nivoi zaštite, odabir senzora i dodatne opreme, njihova vrsta i pozicija.

Odabir opreme i njen raspored,  definiše se planom tehničke zaštite kojim se procenjuje da li će biti štićen samo unutrašnji prostor ili i perimetar oko objekta.

Naši profesionalni sigurnosni sistemi štite ne samo od provalnika, već i od požara, poplave i curenja gasa. Veoma lako se može kontrolisati grejanje ili npr. otvaranje vrata garaže, paljenje svetla itd. Zahvaljujući širokom spektru detektora, preporučuje se jednako za potrebe velikih preduzeća, kao i za stambene objekte. Može se menjati i nadograđivati kada se za to ukaže potreba Aktivacijom dodatnih funkcija mogu se kontrolisati pojedinačne sekcije na širatoru. Velik broj bežičnih i BUS (žičnih) centrala I komponenata pruža fleksibilnost prilikom projektovanja i prevazilaženja problema na objektu, što na kraju značajno smanjuje troškove ugradnje alarma.  Naši sistemi se mogu povezati na monitoring centar putem PSTN, GSM, GPRS ili IP načina komunikcije. Operateri centra će nadgledati situaciju na objektu 24/7 i poslati interventni tim u slučaju potrebe. Tim ce ne samo odvratiti provalnike, već może reagovati i na curenje vode ili gasa, ako je sistem opremljen odgovarajučim detektorima.

 

ZASEBNE CELINE, ZASEBNA SIGURNOST

 

Bilo za stambene ili komercijalne primene, alarmni sistem može da zaštiti veći broj odvojenih prostora (celina) pod jednim krovom. Na primer, kod kuće to pruža celodnevnu  bezbednost za vaš bazen, da vaša deca bez nadzora koja su odlučila da lutaju okolo ne bi mogla da uđu u zonu bazena, a istovremeno zadržava ostatak kuće nenaoružanim. Na poslu, zadržava kancelarije pod alarmom dok ostali prostori ostaju nenaoružani i puni zapošljenih.

• Idealno za preduzeća sa višestrukim sektorima ili odeljenja i  kuće sa više stambenih jedinica gde je odvojena sigurnost neophodna.

• Pruža različite nivoe sigurnosti u različite oblasti vaše kuće ili posla.

KOMBINACIJA ALARMA I KONTROLE PRISTUPA

Proširite mogućnosti svog alarmnog sistema dodatkom kontrole pristupa da pružite dodatnu kontrolu nad tim ko ima pristup vašim prostorijama, čak i kada vaš bezbednosni sistem nije naoružan i niste tamo da nadgledate. Ograničite pristup određenim područjima, onemogućite pristup drugima ili kontrolišite čitave grupe ljudi prema njihovom rasporedu ili privilegijama.

• Neka vaše prostorije budu neprihvatljive svima osim onima sa pristupnim karticama

• Pratite svakoga ko uđe u vaše prostorije (do 999 ljudi)

• Štampanje detaljnih izveštaja o aktivnostima kontrole pristupa

• Naoružajte se i deaktivirajte sigurnosni sistem pomoću pristupne kartice umesto tastature

UGODNOST DALJINSKE KOMANDE

Sa daljinskim upravljačima, vaša sigurnost postaje mnogo praktičnija. Prilagodite svaki daljinac za kontrolu najčešće korišćenih funkcija i pomozite u izbegavanju lažnih alarma pružanjem pojednostavljivog pristupa bezbednosti.

• Naoružajte ili deaktivirajte sistem jednim dodirom tastera

• Otvorite i zatvorite spoljne ograde kao što su vaša kapija ili garaža

• Uključite panik alarm

• Ako osiguravate dva odvojena područja, poput gornjeg i donjeg stana u istoj zgradi svaki stanovnik može kontrolisati sigurnost svoje celine pojedinačno zasebnim daljinskim upravljačem.

AUTOMATIZACIJA

Pametne utičnice i relejni moduli omogućavaju vam kontrolu i automatizaciju električnih brava, kapija, bojlera i drugih uređaja pomoću aplikacija, daljinskog upravljača ili tastature. Koristite scenarije za podešavanje radnih tokova automatizacije prema rasporedu ili kao odgovor na alarme detektora i promene režima sistema.

VIDEO VERIFIKACIJA ALARMNOG STANJA

Direktna veza izmedu kamera i alarma Informacije o svakom incidentu - odmah Arhiviranje jednominutnog snimka u slučaju alarma Daljinska video provera situacije, gde god da se nalazite.

Interna sigurnosna IP kamera / High Grade Sigurnosni detektor, nudi video/audio/detekciono rešenje za sigurnosni sistem. Pruža dnevno / noćno gledanje pri 720p i Hi-Fi audio snimanje, sa 40 minuta internog kapaciteta za snimanje događaja i 20 minuta za alarmne događaje. Kamera beleži događaje alarma, šalje slike Monitoring centru (CMS) i prema ovlašćenin korisnicima. To dozvoljava korisnicima da otvore onlajn audio / video striming u 720p rezoluciji.

Privatnošću upravlja Master korisnik pomoću funkcije Block Access. Takođe, radnici u monitoring centru  će moći da pristupe online strimingu video zapisa ograničeno na 15 minuta nakon alarmnog događaja kako bi potvrdili alarmni događaj.

INTERNET I GSM KOMUNIKACIJA

Praktičnost i upravljanje ključni su kada je reč za kontrolu vaše sigurnosti. Sa Internet modulom i GPRS / GSM moduloma kojima možete pratiti i kontrolisati vaš sistem putem internet Cloua aplikacije i putem tekstualnih poruka (SMS).

• Primanje obaveštenja o alarmu, problemu ili promeni statusa na sistemu (aktiviranje / deaktiviranje) putem e-maila ili SMS poruka

• Nadgledajte statusa vašeg sistema korišćenjem aplikacije na vašem mobilnom telefonu

• Naoružajte i razoružajte sistem koristeći mobilnu/PC aplikaciju ili slanjem SMS poruka vašem sistemu.